A-Rengas Oy on Ylivieskassa toimiva rengasliike, joka palvelee ammattitaidolla lähes kaikilla rengasalan eri sektoreilla aina kottikärryn renkaista suurimpiin maatalousrenkaisiin ja vanteisiin.

Laajalla valikoimalla pidämme huolen siitä, että asiakas saa juuri sen tyyppiset renkaat mitä tulee hakemaan. Tervetuloa reiluille rengaskaupoille!!

Moottorikoneistukset ja -korjaukset sekä huoltopalvelut vahvalla asiantuntemuksella ja ammattitaidolla!

Olemme toimineet autoalalla jo vuodesta 1955. Palveluksessamme on 13 alan ammattilaista. Ammattimiehemme ovat osaavalla ja vastuuntuntoisella työllään saavuttaneet arvostuksen, joka velvoittaa meitä tulevaisuudessakin pyrkimään vain ja ainoastaan parhaaseen mahdolliseen työtulokseen.

Luotamme ammattitaitoomme, nykyaikaisiin korjaamo- ja koneistamolaitteisiimme sekä 50 vuoden kokemukseemme. Olemme aina valmiit myös uusiin haasteisiin. Paras suosittajamme on laaja, tyytyväinen asiakaskuntamme.

GearMotive valmistaa suorakytkentävaihteistot niin kilpa- kuin katuajoneuvokäyttöönkin. Vaihteistot valmistetaan pitkällä kokemuksella ja vaihteistoille on kertynyt vuosien saatossa paljon tyytyväisiä käyttäjiä. GearMotive tarjoaa lisäksi metallinkoneistuspalvelut ja hammaspyörien valmistukset.

Yrityksemme sijaitsee Nivalassa Oulunläänin eteläosassa. Pystymme palvelemaan monipuolisesti painoasioissa. Perinteisten painotuotteiden lisäksi teemme mm. mainosteippauksia, tuotetarroja, kylttejä, opinnäytetöiden kansituksia, paitoihin ja ekokasseihin siirtokuvapainatuksia.

Meiltä saat painokoneilla painetut painotuotteet tai digitekniikalla tulostetut työt. Painotuotteiden ja logojen suunnittelu on meille jokapäiväistä työtä. Toteutamme ja ylläpidämme myös nettisivustot. Ota yhteyttä.

JRpiste on sieviläinen täyden palvelun huoltamo. JRpisteeltä löydät autoasi varten Teboilin tankkauspisteen, lisäksi löydät huoltamon huolto- ja rengastöitä varten. JRpiste tarjoaa arkipäivisin noutopöydän ja lisäksi löydät kahvion puolelta erinäisiä leivoksi makeampaan makuun.

JRpiste sijaitsee Sievin keskustassa, keskeisimmällä kulkuväylällä, Kokkola-Kajaanitien varressa.

Kaikki kuljetukset Sievistä käsin ympäri Suomen!

Vaihtolavakuljetukset, pakettiautokuljetukset, koneidenkuljetukset, puukuljetukset, lokahuolto ym ym.

Otathan yhteyttä, jos tarvitset luotettavaa ja pikaista toimitusta edulliseen hintaan.

Lomaparatiisi tarjoaa elämyksiä autourheilun parissa.

Tilallamme on mm. 20 henkilön perinteinen savusauna ja majoitus runsaalla maalaisaamupalalla n. 40 hengelle. Valmistamme kaikki ruoat kotitekoisesti.

Järjestämme mm. yrityksille virkistys- ja kokouspäiviä, sukutapahtumia, polttareita, häitä ja illanistujaisia.

Ottamalla meihin yhteyttä, toteutamme ikimuistoisen tapahtuman toiveidenne mukaisesti!

Myllypub on viihtyisä kahvila-pubi Nivalassa, Pohjois-pohjanmaalla. Meillä on A-oikeudet ja edulliset hinnat ja rento meininki.

Virvoittavien juomiemme lisäksi meillä on usein ohjelmaa kuten karaoke,tietovisoja, biljardia ja elävää musiikkia.

Ojala Machine Oy on erikoistunut maarakennuskoneiden - ja yms. raskaankaluston konekauppaan.

Olemme Suomen suurimpia raskaankaluston kauppiaita. Valikoimasta löytyvät niin kaivinkoneet, pyöräkuormaajat, kuorma-autot, traktorit, dumpperit kuin myös lavetit ja peräkärryt.

Tervetuloa kaupoille

Pohjanmaan 1 Varaosakeskus on Ylivieskassa sijaitseva autojen tarvike- ja varaosaliike. Liike tarjoaa autovaraosien lisäksi myös maalit ja tarvikkeet autonmaalaukseen.

Pro Estore Oy on luotettava kumppani, kun tarvitset koneistus-, hienomekaniikka- ja kokoonpanopalveluita. Pro Estore on toiminut vuodesta 2000 alkaen panostaen alan huippuosaamiseen ja tuotantolaitteisiin. Pro Estore tarjoaa palveluja korkealla laatutasolla.

Automaalaamo Sailokoski Ky on perustettu 1995. 30 vuoden kokemuksella teemme maalauksia, erikoismaalauksia, vakuutusyhtiöiden hyväksymiä kolarikorjauksia ym.

Lyhyesti sanottuna yrityksemme tekee kaikki korjaus- ja ehostustyöt joita autosi tarvitsee. Teemme työt aina ruostesuojauksesta korin hitsaamiseen vuosien aikana kertyneellä ammattitaidolla.